miercuri, 27 februarie 2013

Hello, Sunshine!

      Am început curățenia de primăvară. De obicei această activitate mă deprimă, însă când vine vorba de un nou sezon,unul mai călduros și mai vesel, și pregătirile devin mult mai relaxante. Din punct de vedere calendaristic ne-a mai rămas o zi din iarnă, însă vremea s-a agățat cu toți dinții de această lună, luptând pentru câteva raze de soare și niște temperaturi mai ridicate. Iar lucrul acesta nu mă afectează deloc, din contră! Și zâmbetele par mai senine sub cerul curat, oamenii nu mai sunt atât de grăbiți să se refugieze într-o locație mai caldă ci își fac puțin timp să adulmece aerul proaspăt. E mai plăcut trezitul dimineața fiindcă nu mai e așa beznă afară, ceea ce ne îndeamnă să abordăm mai multe activități cu mai mult spor. Cel puțin în cazul meu așa e. Mi-am făcut multe promisiuni pentru acest sezon, vreau să-mi duc câteva planuri până la capăt, dar despre asta voi vorbi intr-o altă postare.
     Voi ce planuri aveți pentru primăvara aceasta?
    

Sacou:H&M
Tricou:Decatlon
Pantaloni: Random boutique
Poșetă:New  Yorker
Pantofi:H&M
 Nu uitați să dați like paginii de facebook Kinga Horn's Blog
aici 

luni, 25 februarie 2013

Balul Operei (Insider)

        Weekendul acesta am avut deosebita plăcere să particip la cel mai faimos eveniment din Cluj, Balul Operei. Am fost invitată pentru prima dată la acest spectacol, și pot spune cu mâna pe suflet, am să revin ori de câte ori voi avea ocazia. Am fost plăcut impresionată de atmosfera caldă și primitoare, de muzica bună, de doamnele cochete care pășeau cu încredere pe covorul roșu și de sutele de flori ce decorau incinta Operei Naționale Române.
    Spectacolul prezentat de frumoasa Ramona Bădescu, ne-a oferit concerte,momente artistice de operă și balet, prezentări de modă, decernări de premii, și a adunat toate televiziunile pentru a întâmpina personalitățile importante ale mediei. Pe covorul roșu au defilat cele mai elegante și spectaculoase rochii, condimentate cu încredere. Invitații au fost poftiți cu căldură într-o amosferă în care blițurile aparatelor de fotografiat scânteiau neîncetat. Domnii și-au accesorizat costumul cu cele mai interesante papioane și își conduceau doamnele pe covorul întins cu mândrie.
    După aproximativ două ore de spectacol, a urmat pauza de șampanie, în care invitații au servit un pahar cu băutură și au admirat expoziția de bijuterii adusă de ”Casa de Bijuterii Sabion”.
    Seara s-a încheiat cu ”Marele Bufet” al Balului Operei, unde invitații au servit bucate tradiționale italienești, de la paste și vin, până la cele mai delicioase deserturi. Înainte de plecare însă, profitând de veselia încinsă din incintă, domnii și-au invitat partenerele la dans și ne-au bucurat cu un spectacol inedit, reflectând satisfacția față de acea minunată seară.


Rochie: Jennifer Taylor
Bijutrerii: Aur de 18 kt cu Tantal, inovație la nivel mondial adusă de Casa de Bijuterii Sabion. Mai multe detalii gasiți aici 

Nu uitați să dați like paginii de facebook aici 

duminică, 17 februarie 2013

A drop of pink

         Îmi miroase a primăvară!Şi ce zi frumoasă ne-a surprins azi. Voi nu începeţi să simţiţi în aer o mireasmă mai plăcută?
     Dimineţa m-am trezit pe mirosul de cafea cu rezele soarelui ce mi-au bătut chiar pe pat şi (după foarte multă vreme) odihnită. Visasem ceva despre o călătorie, una chiar foarte interesantă. Numa nu vroiam să se termine visul, aşa că am tras de el cât am putut...până s-a făcut ora 10:30 când mi-am deschis ochii somnoroşi. Nici bine m-am dezmorţit dar mi s-a făcut poftă de paste cu vin.
-Hmm, o reţetă perfectă pentru o zi ca asta- cugetam în timp ce sorbeam din cafea.
 De când locuiesc cu Dan fac destul de des paste. Ne plac foarte mult, iar asta mă ambiţionează să gătesc de fiecare dată altceva, să combin diferite arome cu diferite culori de spaghete. Zis şi făcut!
    Cu toate că am servit masa acasă, mi-am dorit tare mult să ieşim şi intr-un local unde să gust vreo "specialitatea casei".  Vorba aceea "Eat , pray , love". Azi tocmai asta mi-am propus să fac!
    Enjoy the outfit!
   
Nu uitaţi să daţi like paginii de facebook Kinga Horn's Blog

vineri, 15 februarie 2013

It's Friday,baby !

      Dimineaţa devreme: job. După-masă: shopping şi shooting. Seara: ei,aici e mai lungă povestea.
Acum,că mi-am terminat activităţile menţionate mai sus, m-am cuibărit lângă Dan în pat şi savurez un pahar cu vin roşu alături de câţiva căpşuni înveliţi în frişcă. Cel mai bun medicament anti stres pentru mine e bloggăritul.De obicei condimentez această activitate cu ciocolată, vin sau alte bunătăţi, cu lumânărele parfumate (miros de caramel) lumină slabă şi atmosferă caldă. Iubesc timpul petrecut aici!
    Anyway. Menţionasem "shopping" mai sus. Şi în perioada aceasta, alături de acest cuvânt magic vine "reducere". Aşa că grăbiţi-vă gagici,până mai prindeţi ofertele calde!
   
 
   Nu mă mai plâng de vremea urâtă! Chiar dacă nu a sosit încă primăvara, îi simt mirosul. Nu mai sunt nevoită să mă înfofolesc în haine groase,să port ciorapi groşi de lână, şi nu îmi mai îngheaţă nasul de fiecare dată când îl scot din casă.
Nu uitaţi să daţi like paginii de facebook Kinga Horn's Blog 
Sacou: Magazin SH
Bluză: LC Waikiki
Blugi: Random boutique
Botine: Zara

joi, 14 februarie 2013

Happy Valentine's Day

      Azi să zâmbiţi, să îmbrăţişaţi, să râdeţi, să sărutaţi, să închinaţi un pahar cu şampanie, să fiţi fericiţi, să savuraţi fiecare moment vesel, să dansaţi, să râdeţi, să surprindeţi, să sărbătoriţi, să visaţi cu ochii deschişi, să vă îndepliniţi dorinţele, să dăruiţi, să vă relaxaţi şi să vă iubiţi necondiţionat partenerul/a !
    Happy Valentine's Day!
Vă dăruiesc pancakes cu ciocolata şi fructe de pădure, un vin alb şi multă dragoste!
Aţi văzut tutorialul de machiaj pentru Valentine's Day? 

Daţi like la pagina de facebook aici 

marți, 12 februarie 2013

Get ready for Valentine's Day

      În urmă cu câţiva ani,probabil prin clasa a 9 a, eram înnebunită după Valentine's Day. Nu neg,era o perioadă frumoasă a vieţii mele.Împreună cu prietenele mele visam cu ochii deschişi la întâlnirile perfecte cu baieţii perfecţi, rochiile elegante inspirate din perioada interbelică, şi aşteptam cu răsuflarea tăiată să ne intre vre-un puşti în clasă şi să ne surprindă cu o floare, sau măcar cu o scrisoare de dragoste anonimă.
     În ultimii 4 ani mi-am petrecut Valentine's Day-ul cu acelaşi "Valentine" care de fiecare dată mă surprindea cu ceva nou, îmi demonstra cu fiecare gest de al lui cât de importantă sunt pentru el, şi ceea ce a pus un mare PRO pe lista relaţiei a fost urmatoarea afirmaţie: "Noi avem Valentine's Day în fiecare zi! "
   
    Pentru că ştiu că "Ziua îndrăgostiţilor" este una importantă pentru noi, am filmat un tutorial de machiaj,foarte simplu, pentru a ne salva puţin timp din "Nu ştiu cu ce să mă îmbrac,cum să-mi fac părul şi cum să mă fardez" dilemă. Am făcut un mic sondaj,câţiva băieţi au fost supuşi întrebării "Ce machiaj ai prefera pentru prietena ta de VD? "
    Iata rezultatul...
          
        
      Daca v-a plăcut videoul,nu uitaţi să daţi share şi prietenelor voastre.  Pentru a vă abona pe facebook la Kinga Horn's Blog, daţi un like paginii aici

miercuri, 6 februarie 2013

Sunny winter

   Vai,si cât am aşteptat acele raze de soare! Nu-i musai să fie calde,ci să stălucească,să sclipească,să se oglindească în apă, şi ce-i mai important,să ne aduca un mic zâmbet pe buze. Ochelari de soare,fustiţe,tricouri lejere şi pantofi,toate aceste accesorii mi-au lipsit. Şi încă cât de mult! Am început numărătoarea inversă,m-am abonat la calendarul de pe telefonul meu şi număr zilele până la primăvară. După o sesiune ca asta,merităm din plin mângâierile soarelui.
    Voi cum v-aţi petrecut această zi plăcută?


                 Nu uitaţi să daţi like paginii de facebook, aici
Fustă şi tricou: Zara
Pantofi: H&M
Geacă din piele: Terranova